luni, 29 octombrie 2012

Un om cinstit, sărac şi păgân

In sfarsit Ghimpu se poate considera la guvernare. Ministerul Transportului nu-i a PL, e a lui Anatol Salaru. Acum are SIS si CNI, nici acestea nu-s a lui, sunt a CNA, dar macar recunoaste ca a obtinut ce si-a propus. De fapt inca nu este sigur daca mai doreste functii sau e suficient.

Chirtoaca pluteste prin gropi cu capul in nori. Cat de imbecil poti sa fii ca sa joci pe credinta oamenilor - biserica pe multi bani in buricul capitalei - nici preotii nu sunt asa haini ca si tanarul epigon (imi amintesc cum cade pe jos promovand emisiunea In profunzime - e ca opera lui Eminescu). Da cum merge cu capul in nori venind din Occident ca ai nostri tineri Ş'apoi ni vin de fericesc norodul  Cu chipul lor isteţ de oaie creaţă, ca sa asigure cand plec fara vize in UE.

Stapanul Moldovei isi face cavou in loc de monument, iar cateii si chirtoceii apara si latra.
Ei vand lumanari pentru Cavoul de aur, te zidesc ca pe Ana din Mesterul Manole. Ghimpu si Chirtoaca sunt intermediari, bisnitari, perecupshici - ranjesc si iti vind lumanari.

Toti vand lumanari, insa PListii se prefac virgini, saraci, si pagani. Plahatniuc vinde si se bucura, Filat vinde si te incurajeaza, Ghimpu vinde si pute....



Cine vrea sa se murdareasca si sa coboare la "plintusul" lui Chirtoaca si Ghimpu ca sa arate lumii ca politica bufonului virgin, sarac si pagan este o politica de prosteala a intelectualilor unionisti. Cine doreste sa-si asume reformarea PL? Cineva din AIE? Opozitia parlamentara? Nu. Extraparlamentarii? Nu. Societatea civila? Nu? Daca nu va implicati pentru ca e o politica murdara, atunci ignorati-l si la alegeri. Asta ma invata Ghimpu - sa ignor politica si Sociatetea Civila amorfa.

Cineva doreste sa-mi reproseze si sa comentati ce face PL astfel ca sa vina cu imagine mai buna, sa imbunatateasca eficienta in mediu politic si social. Ori dvs imi cereti un studiu - cine reprezinta SC, cine sunt cei care nu au ce spune si nimic nu-i deranjeaza. Imi vine greu sa va raspund, probabil SC e ceva intre lumea care nu o intereseaza pentru ca nu pricepe, si lumea care cunoaste si manipuleaza. Sau totul e pe interes, o ceata de tineri care stiu limba engleza, castiga proiecte pentru valori democratice, iar problema lor este de a face rapoarte financiare si de activitate nu si eficienta implicarii.