sâmbătă, 9 februarie 2013

Ograda cu doctrine


Vreau sa remarc opiniile si prezentile mai frecvente a socialistului Dodon despre BEM la Publika. Ar putea sa fie mai aproape de cei care au provocat subiectul public si mai aproape de politica editoriala a acestei institutii. Doar ma intreb daca devenea Primar General, mai era el reprezentantul comunistilor, pentru ca plecarea din PCRM a fost argumentata. 

Sa fiu sincer, plecarea din PCRM si ca alternativa lui Chirtoaca, eu as fi votat pentru dansul, dar nu am mers la vot ca sa nu regret ca am dat votul pentru unul sau pentru altul. Speranta unui politician de perspectiva pe stanga s-a mentinut pana a considerat ca poate culege electorat, abordand istoria, limba cu accente categorice, or eu speram sa devina calitativ prin proiecte sociale constructive. Deci, astazi, pare sa i-a indicatii din ograda Concernului , or coincidentele refrenului nu are cum sa-l categoriseasca altfel.
Nu cred ca e un rau a face politica in ograda - unul intrun colt cu doctrine liberale, altul socialiste, iar in mijlocul ograzii, e buturuga, sta infipt trei trandafiri.
Din pacate il asigur ca nu voi mai scrie curand despre Presedintle PSRM, mai ales ca si impactul nu-i mare.