joi, 8 noiembrie 2012

Lupta de guerrilla din anonimat

Lupta de guerrilla din anonimat nu iti garanteaza un feed back pe care ti l-ai dori de pe un cont real. Io, Bogdan Rece sunt carcotas, si imi pare amuzante lucrurile serioase ale unor formatori de opinie din umbra. Deci, nu puteti sa ma condamnati, cand voi experimentati tactici de guerrilla pe unii cobai inocenti. Noi nu putem sa ne comparam chiar daca nu ne vedem unu pe altul - eu vorbesc de la singular si sunt mai expus, voi sunteti barcagii.

Deci, avem un teren foarte restrans de lupta de guerrilla, important sa se mentina platforma, iar cine se exclude sa nu ne considere victime. Iar cine ne considera victime, sa fie exclusi.
Astfel creste o generatie cu demnitate.

***

Publika cu stangacie la inceputuri, dar a evoluat rapid, editorii fiind instruiti de manageri profesionisti in marcheting, media si eficienta in vanzari.

Spuneti-mi va rog - cum se face ca un model de televiziune profesionist, operativ si echidestant, care a reusit sa educe functionarii publici, sa deprinda publicul cu un astfel de model de televiziune, sa fii mandru ca urmaresti si sa lucrezi la un asemenea post de tv a ajuns la un model strict moldovenesc.

Din pacate modelul de succes a unei televiziuni in Moldova sunt putine, iar acest succes nu mai tine ritmul modern a dezvoltarii informationale. Tot timpul exista alternative de a te informa mult mai calitativ, de aceea Publika aminteste de propaganda promovata de NIT.

Multumim frumos, si nu va acuza nimeni, doar ca dezamagirea  mea o are multa lumea si anume intelectualii  care au simtit libertatea si necesitatea exprimarii. Regretul meu este ca jurnalistii tineri, instruit profesionist meritau orizonturi mult mai largi, era important sa se adapteze la aceste rigori moderne si editorii vechi de pe la NIT, EUtv  etc, dar nu politica editoriala sa se conformeze experientei lor.

Comentariile de mai jos sunt regretabile, dar le-am pastrat sa realizati nivelul  "categorii de greutate" a unora, si nivelul de zeflemeala a altuia pe meritele interlocutorului.



I s-a dat suficient de mancare lui Igor Burciu si lui Cristal ca sa perfectioneze NITul de altadata — cuoleg cristal



  • Igor Burciu Ce replica ii poti da unui om care "le stie pe toate"? Te resemnezi, bineinteles, bei o bere si te uti la meciul Chelsea-Shahtior
  • Bogdan Rece Ortacii care i-au facut imagine lui Rosca, si altul lui Voronin sunt hraniti sa -l ingroape pe Plaha
  • Igor Burciu Sa mori tu?
  • Bogdan Rece Meciu e pasionat si fara sa te uit tu, care nici la pazit gaini nu esti bun, nu ca sa faci imagine. Ia vezi ca poti speria dihorii fara sa deschizi gura
  • Igor Burciu Si daca ne intalnim tet a tet, ai curajul sa-mi spui acelasi lucru? Sau ai sange doar in spatiul virtual? Mai relaxeaza-te un pic, mai da drumul la aerul din piept, lumea nu se sfarseste in 2012. Calendarul Maya este un mit. Precizez: asta e ultima replica pe care ti-o dau, in conditiile in care accepti sa dialoghezi in patru labe. Punctum.
  • Bogdan Rece Mai burciu, am spus ca tu sperii vnature ciorile, de ce sa ma intalnesc cu tine, crezi ca citesc amantele tale :) aici si te dai cu bitips. Tu puti, mai ciomagule, cum sa stai altfel de vb cu tine. Unu vomita pe tine si astfel te mai bag in seama, de altfel, nici un picior in fund cu cizma de 10 ani nu meriti
  • Igor Burciu E clar, iti accept limitele. Curaj din tine, ca din coada cainelui sita de matase. Ia un calmant, poate iti ajuta, desi nu sunt sigur. Dar daca te razgandesti, iti stau oricand la dispozitie, nu de alta dar sa nu cred ca ma citeste doare femei-mea. Altfel, Pa.
  • Igor Burciu Atunci cand ai sa inveti a vorbi si scrie romaneste, voi avea placerea sa te intalnesc, sa-ti aplic o corectie parinteasca si dupa aia sa te servesc cu un ceai, sa-ti revii. Cred ca meriti un tratament adecvat, dupa atata efort proletar. In rest, nu te mai screme sa polemizezi cu mine, suntem in categorii de greutate diferite. Ti-o spum asa, amica, deocamdata. Best regards
  • Bogdan Rece cum spunea vineri, 27 iulie 2007 Oleg Cristal un editorialist din curtea NIT - editorialist de la "ziarul personal" al lui Iurie Roşca, Igor Burciu - ambii ajuns pe aceeasi baricada - o categorii de greutate care pluteste pe apa

    http://oleg-cristal.blogspot.com/2007/07/eu-tv-rmas-fr-director.html


    oleg-cristal.blogspot.com
    Da Nastase ce, chiar credea ca cineva conteaza pe el, pe acel Nastase care schim...Vezi mai mult
  • Igor Burciu ... mai odihneste-te, omule, e si maine o zi