duminică, 20 ianuarie 2013

Aroganta nu e o inteligenta perfecta

Nu va recomand emisiunea O seara perfecta cu natalia cheptene ..... la ora aceasta urmaresc in reluare o emisiune cu fratii Vitalie AdvahovVasile AdvahovIurie Matei - ma simt jenat de atitudinea gazdei care incearca sa se ridice la nivel prin "te-am chemat la mine in emisiunea mea ..." si glume din bancuri de cartier, dar de fapt ea coboara onoarea invitatilor la potentialul sarmanei. Mi se pare politetea o atitudine de respect si nu aroganta fufei o inteligenta perfecta.


Producatorii de la PRO TV au falsa impresie ca telespectatorul lor sunt mai putin inteligent, poate ca il considera minoritate sexuala sau poate e un anticrestin pasionat de stiri afective. 

Apropo, cu aceasta ocazie - crimele vin si trec, violurile la fel, declaratiile politice si situatiile jenante sunt vechi de cand istoria, insa generatiile interpreteaza diferit toate evenimentele "importante" redate de mass media. Parintii, chiar daca se uita la asemenea stiri cu un ochi, iar cu altul protejeaza copii, ma tem ca vor fi victimele realitatilor TV. Chiar ma tem pentru odraslele acelor editori care vand realitati.